Werkwijze

Onze werkwijze voorziet u projectmatig of vast van IT professionals

Ervaren professionals voor u opgeleid


Onze consulting teams leggen hun focus op het vinden, binden en ontwikkelen van de allerbeste IT-specialisten in de markt. Zodra deze specialisten bij ons in dienst zijn, worden zij onderdeel van de unieke Spilberg cultuur en start er een intensieve samenwerking. De professionals krijgen een ontwikkeltraject en carrièreplan op maat, ongeacht hun werkervaring, en nemen actief deel aan onze kennissessies. Het niveau van de specialisten is hoog en onderlinge kennisdeling heeft daarom een grote waarde. Ook bieden wij de IT-professionals de mogelijkheid om met elkaar innovatieve projecten en ideeën die binnen onze eigen organisatie spelen aan te pakken. Op deze wijze wordt innovatief denken en handelen gestimuleerd.

De Spilberg consultants gaan met u als opdrachtgever in gesprek over de uitdagingen waar u tegenaan loopt en welke behoeftes er binnen uw organisatie zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij goed inschatten welke professional het beste bij u past. En die professional hebben wij vaak al in dienst. Zo heeft u snel de ervaring in huis, zonder tijd te verliezen aan werven of de verantwoordelijkheid van een werkgever te hoeven dragen. Het opleiden en begeleiden van de professional blijven wij doen.

Heeft u per direct behoefte aan een ervaren IT-professional die u vandaag nog op detacheringsbasis (consulting) aan uw organisatie kunt verbinden? Neem dan direct contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights