Waar kun jij als Java Developer aan de slag?

De digitale revolutie gaat in volle vaart vooruit. Jij als Java Developer levert daar een belangrijke bijdrage aan en helpt organisaties bij het ontwikkelen, onderhouden of innoveren van software.

Waar kun jij via Spilberg als Java Developer aan de slag?

Er is volop werk voor jou als Developer!

Er is veel vraag naar jouw skills als Java Developer, Engineer of Architect. Wij hebben regelmatig interessante opdrachten die passen bij jouw specialisatie en wensen in een brede range sectoren: van logistiek tot media, van Energie tot e-commerce, en van Healthcare tot Aviation.

Deze bedrijven zoeken jouw skills

Wil jij aan de slag bij een innovatieve startup of in een high-performance multi-user environment? In de Payment wereld of bij een grote multinational waar je niet zomaar op eigen houtje binnenstapt? Wij staan in direct contact meteen groot netwerk van bekende en minder bekende bedrijven, in diverse sectoren. Zowel nationaal als internationaal. En ze hebben jou nodig!

Groeiende vraag in diverse sectoren

De laatste jaren is de vraag naar IT-ers in bijvoorbeeld de logistieke-, Healthcare-, Payment-, en Energiesector hard gegroeid. Zij hebben de expertise nodig van Java Developers, Engineers en Architects voor het verbeteren van hun service en het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Het soort opdracht verschilt per type organisatie. Er is veel werk te zetten, dus grote kans dat we de uitdaging die bij jou past in ons netwerk hebben! 

Corporate of product-centric

Ga aan de slag bij grote corporates in bijvoorbeeld de financiële- of logistieke sector om administratieve taken te optimaliseren en bedrijfsprocessen te automatiseren. Doordat jij ervoor zorgt dat achter de schermen alles optimaal verloopt, kan de organisatie zich steeds beter focussen op de core business.Wil je met jouw tech-skills direct impact maken op de consument of samenleving? Naast corporaties zijn er veel bedrijven die ook meteen het eindproduct zelf zijn. Alles draait om die ene specifieke service die er geboden wordt: bijvoorbeeld bij Uber, Picnic of Thuisbezorgd.

High performance environment

Wat software ontwikkelen voor grote spelers in de e-commerce en in de Paymentsector zo interessant maakt, is dat wat jij doet direct invloed heeft op het dagelijks leven van een zeer grote groep gebruikers. In die high performance environment is het de uitdaging om perfect schaalbare software te schrijven die onder druk feilloos blijft functioneren, ongeacht het aantal transacties dat tegelijkertijd moet worden afgehandeld. Is dat jouw ding? Wij koppelen je aan zo’n project of bedrijf waarin jij je skills kunt uitdagen en upgraden.

Java Development bij Spilberg

​​​TECHNICAL STACK

PROGRAMMEERSTIJLEN

WAAR KUN JE AAN DE SLAG?

WAT VOOR JAVA DEVELOPER BEN JIJ?

VAST OF FREELANCE?

We komen graag in contact!

BLIJF OP DE HOOGTE

Latest Insights