Klant cases

Banner Default Image
Bekijk meer

Goede match gemaakt

Reclamefolder.nl, dé online winkelstraat van Nederland, had als doel om verder te groeien. Na een eerdere succesvolle samenwerking, heeft Spilberg voor het bedrijf een full-stack developer bemiddeld.

Onze opdracht

Reclamefolder.nl, onderdeel van DPG Media, zocht een full-stack developer die zich zou gaan richten op de doorontwikkeling van de website. De kandidaat zou zich gaan bezig houden met de front-end van de website en had onder meer als doel om de CRO van de website te verbeteren.

De hiring manager van Reclamefolder.nl was op zoek naar een professionele developer, met ervaring, zodat de persoon ook van advies zou kunnen voorzien. "Er waren al andere collega's via Spilberg bij ons aan het werk, ik heb vervolgens het contact voorgezet en we hebben samen een goede professional kunnen aannemen. 


De hiring manager geeft aan dat voor hem meerdere factoren een rol speelden tijdens de sollicitatieprocedure. "Enerzijds zoek je natuurlijk iemand die de juiste kennis en ervaring met zich meebrengt. Maar minstens zo belangrijk is de match met het team. Je moet in een elftal niet elf Lionel Messi's willen hebben, daarmee ga je de Champions League niet mee winnen. 

Onze aanpak

Spilberg heeft gesprekken gevoerd metReclamefolder.nl over de wensen voor een nieuwe developer. "Het contact was professioneel, dat bleek ook uit de poule met kandidaten die wij vanuit Spilberg aangedragen kregen. Ik ben voorzien van een ruime keuze aanCV'sen daaruit konden wij vervolgens goede mensen selecteren voor de gesprekken. Daar is uiteindelijk de perfecte match uitgekomen."

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak. 

  • Door onze Triple Niche Focus konden wij gericht zoeken op geschikte kandidaten voor de opdracht.

  • Wij stellen aansluitende kandidaten voor en begeleiden u waar mogelijk in het proces. Na plaatsing houden we uitgebreid contact.

Neem contact op met de specialisten van Spilberg
Neem contact op voor freelance of consulting projecten bij Spilberg
KOM IN CONTACT

Wij komen graag met je in contact